Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söt is

Det är helt naturligt att
Äga någon tycker
Landa och
Jocke

Jocke
Vill så gärna vara
Ägd av en skitstövel
Som Landa

Jag avskyr dem bägge två
Eftersom jag är så söt
Att de vill hämnas
På mig för det




Skapa | Skriva av SatansSon VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-12-04 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP