Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redan Lucka +1, ehuru aldrig hann skriva de sista arton minus-luckorna i nedräkningen, emedan livets verklighet bjöd på mer snö, mer cykling, fler paket, mer saknad och mer kärlek än förväntat.


i Värme vid Advent : Kommer Samman Skilda Håll

 

 

När du farit hem igen

bär jag med mig :

 

din doft i min mun

din törst i min blick

ditt hjärta i mina händer

dina händer runt mitt liv

din ädelsten på mitt skrivbord

din sorg mellan mina skratt

dina grunder under min kännedom

ditt hår över mina kläder

din räv bakom mina öron

din stad längs mina gator

 

 

Tills du kommer hit igen

bär jag med mig :

 

din längtan i min lykta

din oro genom mitt lugn

dina undringar med mina ord

din gränslöshet inom mina ramar

dina bröst i min hunger

din mättnad av min havre

din mystik i min musik

din drottning bland mina kort

ditt rum ur mitt rum

din resa genom min resa

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-04 22:54



Bookmark and Share


  liktenelegi VIP
Helt underbar! Finner inga fler ord. :-)
2023-12-05

    Lena Söderkvist VIP
Gott om kärlek och längtan här.
2023-12-05

  Anya VIP
Åhh vilken fin. Som en kärleksförklaring....men jag kan ju tolka fel?
2023-12-05

  Gunwale VIP
Så många intryck - virvlande, smygande, sakta dalande - som alla tycks lägga sig på plats så fint!
Sen tänder man ett adventsljus, andas och vilar…
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP