Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung med

DJ, var god
Sluta aldrig spela
Love comes again
Jag har själv slutat
Spela på hästar
Vann en gång
Möe pengar efter
Att änglar sjungit
Låten inne på Charlies
I Fagersta




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-06 01:39



Bookmark and Share


  AKT VIP
Skönt att ha tur ibland! En vinst är aldrig fel. Grattis till att ha kommit med i jubileumsantologin.
2023-12-09
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP