Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets horeri

Horar runt i denna mörka värld.
Försöka leva sunt, är inget för mig.

Jag lever i extas, på allt som tas.
Tillstånd, eller tillstånd. Det spelar ingen roll,
Klockan tickar och framtiden lider.
Jag gör som alla gjort, i alla tider.

Får jag lov, får jag lov? .
Det är en lidande kvinna, som
Finns inom mig.

Kan jag spinna, vinna och försvinna.
Kan jag begravas i vitt, ty mitt horeri.
Det finns bara svart, precis som intui.




Bunden vers (Rim) av SellwiN VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-12-09 18:17



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Vi lever i en mörk värld, men när våren kommer får vi hoppas att ljuset också kommer…
2024-02-03

  Monika A Mirsch VIP
Bra rutet - kvinna - du som jag - från skilda år - - - och än en gång : Må väl! Monika
2023-12-12

    Jim Friberg VIP
Det självdestruktiva är en ritual mer än något annat.
2023-12-12

    Tidsljus_Timelight
Hmmm.
2023-12-10
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP