Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min värld

Carin
Bara Carin
Är Venus
I min värld

Tänk om jag
Då jag hade chansen
Haft modet
Att tolka hennes blick
Som kärlek

I min värld
Fanns ingen
Gulligare

Bara se henne
Och man inser
Att man är snyggast
I hennes värld




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-12-09 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP