Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om kattens svans på en fönster.


Kattens svans

Ett runt och
böjt föremål
rörde sig sakta på
en fönsterruta
Det var
kattens svans
som jag såg
Och det gjorde
även katten.

© Haldor Paulsson




Fri vers (Fri form) av Haldor Paulsson
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-12-10 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haldor Paulsson
Haldor Paulsson