Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


text

jag stjälper
ut det jag tror på
och det visar sig funka

jag älskar din begåvning
vet att du kämpar
för att bli respekterad
av farliga människor

farliga människor
som gjort skit
av sina liv

ge dig inte
jag tycker
att du är bäst




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-12-11 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP