Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Provade att skriva en dikt på rim..


Saker som domhär svälter inte och dör

Ja, jag minns hur jag fick en tjuga av en gubbe någon gång
\"Köp en glass till en pojke du tycker om\"
Ja, jag kanske ska göra det, men måste jag vara kär?
Räcker det inte med att någon, bara är där?

Kanske på tisdag eller så
Jag kan köpa en glass åt oss två
Dela, det är ju sådär..fint gjort, som fina människor gör
dom delar sitt liv tills själen bara svälter och dör

Men min själ dör inte av att delas med någon som du
Den är ändå bara halv, den har delats mitt i tu
Låt ingen på gatan missa oss
Låt mig aldrig slitas loss

Jag vill bara se dig, låta det sjunga i kroppen min
Höra ditt hjärta ticka tills jag slutar andas in
Kan vi inte gå till ett kafé en dag
Prata om allt, bara du och jag

Vi kan vara i en park, jag ska spara gräset vi satt på
(Leka gräsklippare som när vi var små)

Vi kan andas utan att det svider snart
Springa på, tänka klart
Jag måste få dela min himmel med någon som du
Dela min själ, jag är nog redo nu




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-08-18 23:10



Bookmark and Share


    Albion
Den här är jättefin, du rimmar utan att man märker det förrän långt in i dikten. Jättebra.
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty