Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ondskans högtid

idag är det
ondskans högtid.
och i morgon
är det
de vackra flickornas
stora dag
lussekatt och pepparkaka
och glögg
muntrar upp på
den onda stigen
vi måste gå på




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-12 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP