Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam varg

Blå stjärnan
Driver
Och du är
Efter den
Som vargen efter
Ditt lammkött
Och du vet att
Du är lika ensam
Som innan
Du kom ut
I samhället




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-12-13 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP