Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välsignelse

Det är inte ett dugg
synd om mig
Jag kommer att
förändras inom kort
Cancer?
Ja viftar på svansen
åt min cancer
Den gör
att jag kan
ta långa kliv
mot Slutet
Och vad ni än tror
blir det perfekt
för mig
och er alla
som har tro




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-14 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP