Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


gammal och sleten

gammal och sleten
sa den norske idioten
som ville se
fin fotboll

jag är varken
det ena eller
det andra
ehuru 67

jag skiter i allt




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-14 20:51



Bookmark and Share


  AKT VIP
Också en härlig känsla. Själv är jag fullt beredd att haka på den. Skiter i allt!
2023-12-15
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP