Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion är lätt, sex svårt, kärlek svårast




Att dag och natt vara kåt
är inte särdeles svårt

Att knulla och bara njut
kräver bägges glädjetjut

Att leva med densamma
en ödesdiger flamma.




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-15 09:52



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Både en härlig och svår sak det där sammanlevandet. Kåtheten och föremålet för den varierar.
Träffsäkert och tänkvärt skrivet.
2023-12-22

  Staffan Nilsson

Alla - tror jag - kompromissar med sig själv i ensamboendet.
Allt - tror jag - är att se andra i sig själv.

2023-12-15

    Lena Staaf VIP
Stämmer bra! Att leva ihop är det svåraste.
2023-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP