Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noterat


december suger
musten ut ur människor
våga vägra jul

det är för barnens skull
säger de flesta

barn föds med basala behov
resten skapas av vuxnas behov
som fick sina behov
av andra vuxna

alladinaskar, prinskorv, tingeltangel

alla döda grisar och granar

stress och dålig ekonomi

Nä, jag säger som vanligt

hysterisk folkflock
slåss om reaskinkorna

sitter på mina
















Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-12-15 21:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hej lakejpippi.


2023-12-15

  Larz Gustafsson VIP
Just det!
Våga vägra!
Jag har vägrat sedan nittiotalet. Det tänker jag fortsätta med.
Kristna bör inte högtidlighålla hedniska sedvänjor.
2023-12-15
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP