Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god jävla jul


jag bantar

både på gott och ont

ingen alladinask
inga nyheter







Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-22 19:28



Bookmark and Share


  Koloristen
Droppa julen bara. Den är överreklamerad och hednisk. Det var Nimrod som föddes 25/12.
2023-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Julen är ond i alla avseenden.
2023-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Julen är ond i alla avseenden.
2023-12-23
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP