Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistrande vinterbrygga

Bryggan
Ser ensam ut
Kall
Som om den sov
I väntan
På nästa sommar
Drömmandes om
barnfötter
Springandes
Hoppandes

Snön ovanpå gnistrar
D e dagarna före jul
Ingen funderar
På en frusen brygga
Under mina fötter knarrar du
När jag viskar
Jag längtar varje dag
Efter dig





Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2023-12-22 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP