Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pekoral.

Juldagskvällen blev klar och skymningen fick gudomliga drag.
Jag ställde mig ute i den under Jupiter och måne med vin i mitt glas.
Lyssnade till havets fjärran samtal med land.

Här bor jag än ett litet tag.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-26 10:56



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Fint" skaldat Det bästa
är gratis,det gäller bara
att kunna ta emot( även
utan något vin?)
;)
2023-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP