Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vidder och skuggor

Han hade älskat vidderna
ofta vandrat ut på fjället bortom skog
ofta seglat långt från skärgården ut på öppet hav

numera
strövade han stilla
i hagmarker eller på en stig i någon liten dunge bara

och
ibland
om nätterna
famlade han sig fram bland skuggorna.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-26 11:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ett långt spännande liv som närmar sig slutet
Fint gillar
2023-12-27

    Sefarge VIP
Belysande vackra
Minnesbilder!
Det bästa
gratis från
Naturen
är?
;)
2023-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP