Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogen och jag

det är något med skogen
som gör mig lugn
inte en ängel i rummet
det är något med bergen
med den vita mossan
med tallarna på mon

det är något med skogen
som lockar mig ut
inte en stad i ljus
det är något med doften
med löven som ruttnar och dör
med sjön som heter älskaren

det är inte bara något med skogen
skogen är allt
som människor inte ger




Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-27 15:23



Bookmark and Share


  Bengt Lindell VIP
Du skriver vackert ??
2024-01-12

  lodjuret/seglare VIP
Var det Stig Dagerman och Karin Boye som älskade naturen så mycket att de ville som sluta den i sin famn?
Texten får en att längta efter att ha varit scout eller milare...
2023-12-27

  karenina VIP
Lugna sköna rader att läsa, de går att både känna och ta in
2023-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Gud är allt som människor inte kan ge.
2023-12-27
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP