Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken gör aldrig ont

Kärleken gör aldrig ont,
ändå jämrar en hel del.
Människor som unisont
klagar över andras fel.
Det ego som har fått stryk
tvättar genom ett falskspel
sin egna smutsiga byk.
För att verka mer ädel.

Kärleken gör aldrig så,
värjer sig mot anfallsspel.
Söker blott försoning få,
ser ingen som ägodel.
Bara egot kan bistå
sinnet och dess kontringsspel.
Kärlek väljer att avstå
varje form av skådespel.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-28 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP