Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅRSRAPPORT 2023/Gott Nytt Slut!

Är färdig med dömande
liksom allt berömmande.
För det tjänar inget till,
mer än ett bedömande.
En sort av fördömande
något som jag inte vill.

Jag välkomnar acceptans,
att ge andra en ny chans
om de handlar fel ibland.
Sträver efter acceptans
av mig själv och få balans.
Vara en som tar omhand.

Om mig själv och andra som
jag möter och finns runtom.
Stå för något som mig ger
någonting som går bortom
det där ingen pratar om.
Lugnet som brer ut sig mer.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-30 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP