Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyårsafton 2023 om en timma

bli med mig
bär mig
från farozonen

ge mig frid
från ondskan
som ekar
från tågen
som rullar förbi

ett eko
från barndomen
kommer fram

ler då jag
förstått innebörden

det är nyårsafton 2023
om en timma




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-30 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP