Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningen gömd




den enda sanningen gömd
i handflatan under ögats
mörka dunkel

i natten syns inte fingrarnas
spel, inte fötternas dans

ingenstans finns så många
fölorade som här
där sanningen göms





Fri vers av Turid
Läst 299 gånger
Publicerad 2003-12-02 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid