Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flödet fullt av silverfiskar


scrollar slött
om jag bryr mig jag bryr mig
beslöjad min blick
jag stirrar förbi dig

genom tusen av lager
bilder av texter
blir mönster av det som
min hjärna villhöver

bedövar min ångest och
minskar min rädsla
jag dyker och dyker
försvinner i mörkret

ser du det jag ser
där i fjärran det bildas
med böljande kringlor och stjärnbestrött följe
en silverfisks rytmiska dans

är förlorad i det bortom sans och förnuft




Fri vers av MariL VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-31 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP