Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23.49

nu har det
börjat smälla här utanför
fönstret till mitt
vardagsrum

och jag har gett upp

det blir'
inget övertagande
för Helig Ande
inatt

jag måste stå ut
med trettondagens
'ankomst först

och sen få bekräftelse
på att mina små paket
med skissblock faktiskt
nått galleriet




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-31 23:49



Bookmark and Share


  AKT VIP
Lycka till med galleriet!
2024-01-03
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP