Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den snyggaste

det är nyttigt att studera
sa jag till carin
det levererade carin
till teve samma år
aldrig sett maken
än carin
hon var den
'snyggaste




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-03 09:50



Bookmark and Share


  AKT VIP
Vid närmare granskning brukar de vackra ha skavanker.
2024-01-03

  siv birgitta.a. VIP
man skall inte titta på den snyggaste,
hellre titta på den som sprider .
kärlek värme omkring sig
tänk bara på anders bagge folkkär
han har värme o kärlek tack
2024-01-03
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP