Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖVER GIVEN


Gryningen startar i mörkret.

(Känner sorgerna verka.)



Nyttigare

än en torr sten i en vårbäck...




Över given,

aldrig här en övergiven...




Ljuset lyfter mina ögon från marken
och fastnar

i friheten.




Fri vers (Modernistisk dikt) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-08 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP