Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hola



Hola
vill ha sol
är frusen och sjuk
vill inte ha mer blåst
eller blöt snö

Lilla sängen min
först dansar jag ut
Gypsy Fusion Bellydance
ta hand om mig sen
snart lägger jag mig
med en tjock roman
om en pojkes uppväxt
under Francos regim
i Barcelona

"Jag bekänner"
Jaime Cabré
läser jag till bakgrundsmusik
av Spanish Guitar

doftoljor av bergamott
citron, apelsin
och rosmarin
förtätar min upplevelse




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 851 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2024-01-03 18:32



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Det här måste nog även jag pröva ...
"doftoljor av bergamott
citron, apelsin
och rosmarin "
... Berätta sen hur du lyckades - KRAM!
Monika
2024-03-17

  Ezmeralda VIP
Så härligt, fina ögonblick.
Jag läser ofta.
Dofter är skönt!
2024-02-02

  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Hoppas Du får en läsvärd upplevelse för det är Du värd - sickna bra tips till läsningen.

Försöker själv komma igång med liknande läsning men denna gång är herr Strindberg jag försöker komma in på livet.
2024-02-01

  Olof Lagerhorn VIP
Mycket fint tecknade ögonblicksbilder
som tillsammans öppnar upp ett
vidare perspektiv i nu och dåtid.
2024-01-29

  lila fjäderblomman VIP
Fascinerad över allt du klarar när du är sjuk! Krya på dig! <3
2024-01-06

  Anya VIP
Vilken enastående lektion att ta hand om sig själv på bästa sätt.
2024-01-05

  Marita Ohlquist VIP
När det är tungt och besvärligt är det befriande att kunna slappna av och njuta av böcker, musik och ljuvliga dofter.

2024-01-05

  Kungskobran VIP
Gör förnimmelsen maximal
boken blir ditt bästa val
2024-01-03

    Lena Söderkvist VIP
Det finns sätt, och det finns sätt att sjunka in i en bok.
2024-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP