Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyår

Ser du raketernas eldskur i blågrön natt
Jorden håller just på att byta till nyår
Högt ibland molnen spelar osynliga krafter sitt spel
Medan interiören blir till
Med uppsluppna gäster som bakgrund
Hur länge sitter detta uppslag kvar på himlen månntro
Är det en två eller tre månader´
Man frågar sig om verkligheten lånar ut denna föreställning mot ränta
Men då skrattar den för det har den aldrig gjort.




Fri vers av L B Andersson VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-03 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L B Andersson VIP