Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÅGOT OM JANTELAGEN OCH ANNAT SKRÄP

Det är ingen hemlighet att vi alla har olika värde och att vi ska värderas därefter.

*

Flertalet saknar idag högre värderingar och verklighetsbaserade intellekt; alltmedan denna nämnda majoritet smittats ner av hjärndöd populärkultur som pop och Hollywoodfilmer, nedbrytande smutslitteratur (Pornografi.) från judeo-kristendom och andra sjuka och farliga ideologiska lögner. Stanken från dessa ruttnade själsliv med sina tomma hjärtan och hjärnor är dock inte majoritetens egen skuld. Det skräpkulturella förtrycket är svårt att motarbeta på grund av tabubelagda ämnen i omlopp som vapen. Men, det har senaste året kommit nya ljuspunkter med ökade insikter kring fiendens kontrollerade företag och deras målsättningar.

De omogna individerna reagerar automatiskt efter fiendens hjärntvätt och sina nonsens-identiteter. Försvarar vad som gjort dem till undermåliga och oförmögna att ta till sig allt sant, rent och högt. "Det där med att tänka. Det leder ingenstans. Jag vet det." Sedan ler de illmarigt och manar fram ett listigt leende till bekräftelse. Visst, ingen bryr sig om den utslagna majoriteten som inte kan, eller ens orkar, tänka självständigt. Tror du på det? Jag bryr mig.

Givetvis är "jante" bara illa dold narcissism. Vi vet alla att "Folk är idioter.". Jag har hört detta sägas tusentals gånger, så det måste vara sant... Det är lätt att bli hemmablind och vi behöver alla en överlevnadsstrategi, men att fly in i den extrema efterblivenhet som kännetecknar de utslagna massorna idag är definitivt fel väg. Normaliteten hos dessa stackare, vilka saknar högre kunskap, vill tvunget straffa och låta alla andra de kommer åt få igen samma lögner och lidande de utsatts för och finner ingen annan utväg än att vi alla ska vara lika värdelösa som de nu är. Detta kallar de för jämlikhet.

Majoritetens tolkning av den högsta och livgivande upplysningen är att andra bara vill trycka ner dem under sig; framför att Gudatro är en fingervisning om hjälp till att åtminstone kliva upp ovanför nollgränsen i människovärde.

Deras liv är i ruiner och bara döden återstår. Tror du på det? Det gör inte jag.




Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2024-01-05 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP