Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var meningen att detta skulle bli en sång men jag orkar inte jobba på den mer


jag har inga pengar kvar

säg mig
kan du höra älvornas toner
på barfota ängen

högt över alla de andra
när du svävar i det blå

säg mig
kan du se hur änglarna dansa
ge dem allt du har

och kan du se mig i ögonen
och säga att du hatar mig

jag vill inte veta
vad du har gjort mot mig

för jag har inga pengar kvar
men jag har ändå mer än du har
det måste va\' nåt fel
kan du lova mig en sista dans
och att allt du säger är sant
men jag vill ha nåt mer




Fri vers av fannen
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-08-25 16:18



Bookmark and Share


  Samndra
Vilken bra fannen! Verkligen poetisk :) //san bokmärke :P
2006-09-03

    Camillaa
Imoponerande trots din ålder lyckas du bra!
/ C *
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum