Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alias anna

jag som är tacksamt offer
för insinuationer
vill berätta att
du varit en suverän vän

jag har nu till slut
bara minnen
av anna'
och hopp att träffa
din namne
malin j. småningom


ge upp anna
bli frisk från
din feberyrsel

gör du en förfrågan
tackar jag

låt oss vara vänner




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-01-06 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP