Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina lår, babe

ett halvt år
till ljus och värme

ler då jag
inser att det
snart är slut

biter i mattan
och kikar upp
längs dina lår
babe




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-07 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP