Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( olika förhållanden till varandras "misstag" här i livet. ..?)


*Emottagelser. ..*

Han kunde ha givit
dig
av hela sitt hjärta

Men du ville ha
Hans
huvud på ett fat

Hur kunde det
väl då bli så. ..?

Att ett orsakat
sår från någon
-stans inifrån

Gjorde att man
ville ha nån lagd
på bår och utfors
-lad för evig tid

Så nära ligger
kärlek,sorg och
smärta,med hat

och ändå tillit
godhet,ömhet
till hands

Och så långt ändå
Förlåtelse och för
-ståelse när det väl
kommer till kritan

För visso för vissa
ändå. ..?

Men om han
kom
Dig till mötes

Och viskade ömt
förlåt med tår i ögat

Och sen ifrån dig
stilla gå,i daggens
svävande blågrå
morgon timma. ..

Skulle du det,ändå
förlåtande förstå?








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-07 12:38



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Väldigt fint skriven dikt, poetisk, personlig med naturlig prägel, klok, och tänkvärd. Jag tycker om den. Mycket.
2024-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP