Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

byte

det går sakta
på i mitt liv
nu då jag vet
att jag går bort
inom kort

stackars mig
och mina vänner
och mina fans

vill inte
byta med nån annan




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-07 14:57



Bookmark and Share


  AKT VIP
Sorgligt.
2024-01-07
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP