Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

loni karina och cecilia

någon människa
vet nog
hur loni, karina
och cecilia kan
ge sig ilag med
en sjuårig smågrabb

kvinnsen älskade
grabbens farsa
och det gjorde att
de lydde honom i allt

snoppar, snoppar
snoppar diktade karina
och flinade samtidigt

det var 1980

undrar vad som blev
av henne
och de andra kvinnsen




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-01-07 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP