Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaka

trött på mörkret

suttit uppe hela
tiden sen jag kom hem
från middan nere
på gruppboendet

skit också
jag som tänker
vaka hela natten
i hopp om att
få vara med om ett underverk
jag är müde

tar in det
jag ser
även om det
är ovidkommande

vill vaka
vill innerst
i själen vara
kompis med natten
och mörkret

kärlek och sex
i nästa liv
ge mig det inatt




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-01-09 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP