Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evigheten

långt till havet
från här där jag bor

lever för evigheten
och kärleken
som bjuds där

har inte haft
könsumgänge
'sen år 2000
fastän det inte
är ett fult nylle
jag har

det jag hoppas på
är saker
som du peer
inte fattar
att de faktiskt finns




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-01-09 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP