Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toni

i Bibeln finns varningen
om att folk ska
sno mina underkläder

och nu har Toni
snart stulit samtliga
kalsonger jag ägt

tack Jesus för
löfte om revansch

hon ska få se
att det är jag som
är Guds Son

det blir snart för
Toni är 77 år
och kommer snart'
att kola vippen
av sig själv




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-01-10 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP