Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anna-maria

trodde aldrig
det hela kunde hända
men nu står jag här
utanför min lägenhetsdörr
utan att ha nyckeln

kom och hjälp
ringer jag och
säger till
anna-maria
och hon skrattar
jordens kvinnligaste skratt




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-01-10 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP