Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vernissage

ser jane och marie framför mig
då jag tänker på mitt vernissage
nästa fredag vet jag
om jag kan åka ner
till götet

kan jag inte åka
vet jag att det
ändock är slut
med tavelmåleri
för min del

får se om min
karriär fortsätter
eller om istället
himmelriket
tränger sig på




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-10 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP