Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av älskog

 

Om du, min allra käraste älskling 

låg lugnt slumrande

så lockande vacker och härlig

här i min sköna stora säng

skulle jag klä av mig

alldeles naken

krypa ned

så tätt intill

hud mot hud

hjärta mot hjärta

dela dina trygga andetag

kärleken och längtan

giva och ta emot

allra närmaste beröring

av kropp och själ

 

Du skulle få känna

min mjuka varma kvinnlighet

berusas av upphetsning

och stegrande kåthet

vilt pulserande, sprängande

uti hett längtande bröst

i din mun

dina händer 

magen att smekande

följa nedåt

stjärten den mjuka runda

lår så villiga att sära

med kyssvänlig lenaste insida

och så det allra kvinnligaste

fina där emellan

den oemotståndligt sköna

med ljuvligaste doft och smak

av bara Mig

 

Jag skulle väcka dig

med våtvarma kyssar

över alldeles hela

din underbara kropp

låta mun och läppar

finna outforskade skrymslen

och hemliga vrår

kyssa varenda millimeter

av din åtråvärda manlighet

begäret skulle brinna

på gränsen till galenskap

och sanslöst tänja gränser

till njutning

 

Förföriskt skulle jag låta 

din eggande hunger

smaka mig slicka mig äta mig

så villigt bjuda dig

den ljuvligaste dryck

sprungen ur min kärlekskälla

källan till allt liv

fylld av hetaste lust

och åtrå

 

Mina smekande händer

och dansande krävande tunga

skulle så lekande lätt

få din välväxta mandom

att sprängande längta 

efter omfamningens fuktiga värme

av allra djupaste kärlek

då jag njutningsfullt grenslar dig

hett och innerligt

och du skulle flämtande

be om ännu mer

så oändligt mycket mer

 

 

 

...och dina ord

dina ljuvligt våta hetsande ord

fyllda av sinnenas djuriska hunger

efter skönaste förlösning

får elden att brinna besinningslöst

inom mig...

 

 

 

 

Åååååå älska mig...

tag mig bortom allt min älskling

 

Älska mig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-10 21:49



Bookmark and Share


  Olof Johanson
Vacker poetisk erotik
2024-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP