Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nej

när kommer
himmelriket
frågade jag carin
för 27 år sen

hon sa
inom några dagar

jag sa
kommer jag att
träffa dig där

nej sa carin




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-01-11 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP