Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan midnatt och gryning

det är långt
mellan midnatt
och gryning
så här års

jag är inte
den som ber
men jag skulle nog
kunna be om sommar idag
om jag bara trodde
att böner hjälper

kommer ingen
ängel

har aldrig gjort det
bara intrigmakare
och tjuvar
vill hem till mig




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-11 03:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP