Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


ETT LITET BREV TILL DE LURADE 4

Allra käraste du,

se mina ögon tåras när jag nu tvingas att se dig. Det är inte riktigt på grund av din falskt stolta uppsyn eller dina inre hemmasnickrade dårhustankar fallna från alla "rättänkande" åsikter jag tåras. Det är inte riktigt på grund av din inbillade identitet där du tror att du är jämställd mig, eller att du verkligen är jag. Det är inte riktigt inför dina obetydliga bedrifter och den smutsiga tomma status du byggt i samhället. Vi två är långt mer olika än du kan föreställa dig, men jag känner dig bättre än du känner dig själv, så tig käft ett tag är du snäll. Jag vet så väl att du är chockskadad över att inte alla beundrar dig och ser dig för den du verkligen är. Den som inte levt just ditt liv kan väl omöjligen dela dina personliga och unkna... förlåt mig, unika erfarenheter och insikter som är av sådan stor betydelse och därefter döma ut dig som varande en värdelös i ditt nuvarande tillstånd. Det är mig svårsmält att se dig leva utan verkliga högre kunskaper och allt som kan kallas "människovärde". Det är inte riktigt själva din självbild som behöver en ny slags image. Du har kört "falsk tills du lyckas" alldeles för länge... Jag vet att du bara försvarar dig mot alla andra fåntrattar, men sluta klampa omkring i samma träsk när du så väl vet att din förnedring kan hindras av dig själv med lite ansträngning. Som landet ligger så kan du tyvärr inte underskattas mer...

Jag tror dock helt ärligt på dig och dina möjligheter att bli fri från att vara en fåntratt. Vill du försvara våra verkliga rättigheter och bli delägare i vår värld så har du din sista chans snart.

*

Verklig identitet är självklart inget val någon har. De falska lek-identiteterna från fiendens religioner och ideologier formar även "mainstream" och allt nonsens i subkulturer, och detta rör oss alla. Det börjar ofta som en lek och kan sluta med att man intalat sig att det konsumerade skräpet ger någonting uppbyggande. Det måste hindras att göra jämförelser bland skräpet och där utvälja det minst sämsta som tillräckligt. Fasthållna med tomma löften och hoten från de "Abrahamitiska" smutsreligionerna och skräpkulturens infantiliserande nonsens blir de drabbade aldrig värdiga eller vuxna och de flyr Verkligheten till en närmast drogad tillvaro utan hopp om att nå upp till Sanningen. Fiendens terrorism är smittobärande och det krävs en chock för att slita sig från att vara utnyttjad och värdelös.

Nej, vi vet att du inte tror på Makternas existens. Du har aldrig sett något, eller om du har det så har du möjligen blivit lurad. Första steget för dig är att ta bort föreställningarna du indoktrinerats med. Var inte en utnyttjad sköld för fienden att gömma sig bakom innan de tackar dig med att skratta åt dig och dräpa dig. Är det för mycket begärt av dig själv? Kanske det.

Tack för att du lyssnat. Det är säkert mitt fel att du inte förstår bättre.


Kram


1
Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-24 19:19Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP