Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tillägnat de kriminella "smygtittare" som nästlar sig in i andras cyber-liv För att deras eget liv är så andfattigt och cancer-diarré fyllt av ur-tråkighet?)


*Till de infångades stackars van-ära?*



En båt ligger för ankar.
Väntar på anländande
Pott-poeter

De som spridit ut sina
sjukliga tentakler i de
andras oskyldigas pers
-onliga cybervärld

Och gjort stor skada
i medskrivares litterära
utvecklig samt enskilda
liv (bara sådär utav nån
(o)ren medioker avund?)

Där kommer de åkandes
i en vit Pott-poet infångar
skåpbil av senaste modell

Blir ut och in-släpade
inuti hårda metallburar

För att sedan med båt fär
-das till helig dumpnings
plats där den 80-armade

Kraken och havs vidunder
draken väntar på att få
suga ut deras ögon och
deras hemorrojd bestänkt
inskränkta hjärn-substans.

Så kan det gå? Men detta
är ändå ej något att hetsa
Upp sig på och ta åt sig av


Då skrivelsen bara är en
fabulös saga o inget som
man i verkligheten alls
behöver själv-anklagas
för,eller. .. ...?

















*** Till vissa snokande
pottpoeter dedicerad
låt av Petshop Boys:
'Say it to me' Vad du
vill ha från mig-din
stackare-eftersom du
ej verkar ha något
eget liv att kunna ta
hand om?. ..***

Eller allra helst:
Skaffa dig ett eget liv!
Och sluta kriminellt
att cyber-snoka i
andras. ..!
:{






Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-14 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP