Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåst på helig ande

idag skulle jag ju
fått helig ande

men jag är
mig lik liksom
vardagsrummet
där jag skriver
dikter och gör
annat på datorn

det var fan
att jag inte
kom till himmelriket idag

ledsen sitter jag
och bölar
över det




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-15 00:26



Bookmark and Share


  AKT VIP
Torka dina tårar och tänk på ynnesten att få vara med ett tag till. Himmelriket är nära, men ändå långt bort. Din text gör att tårarna kommer fram.
2024-01-15
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP