Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Krig


Lycklig i lögner. Utan sömn,
men ständigt,
jag drömmer.

I mitt krig,
jag ej något svärd bär.

I mitt hjärtas krig,
Finns ingen vinnare där.

Jag förlåter och försöker.
Försöker och förlåter.

Otrygg i min tryggaste vrå.
Knacken ekar, när snaran
Dras åt. Benen skakar.

Låt det bli mitt,
Älskad, aldrig glömd.




Bunden vers (Rim) av SellwiN VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-16 10:01



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Och man ska väl leva sitt liv på ett sätt så man hade kunnat leva det igen. Den eviga återkomsten.

Bra diktat.
2024-01-16
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP