Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din dag

Nålstick
Lökögon
Benknot
Avmagrad
Ansats
Livlös
Jämmer
Infälld
Svårläst
Limknekt
Glåmig
Halvdann
Torrkok




Fri vers av Lilla vän
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-01-17 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän