Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud som prisas

Prisad du komma,
Prisad du är.

Prisad som livet,
Som alla begär.

Lyft upp oss,
Håll oss samman.
Tills vi är i vårat,
Tillsammans.

Vi är andras,
Och också våra.

Prisad och belönad,
Både höga och låga.

Ställer upp statyer,
På våra torg.

Att beundra, när
Vi går där med sorg.

I våra sköra kroppar,
Vi är ändå vi.

Gud som prisas,
Gud som är.

Medan vi i smutsen vandra,
Så håller vi om varandra.




Bunden vers (Rim) av SellwiN VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-17 20:41



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Du fick mig att tänka på den här gamla godingen:
"By the cold and religious, we were taken in hand
Shown how to feel good and told to feel bad"
2024-01-18
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP